In samenwerking met scholen

De flexibele partner voor scholen in de regio Utrecht

Wij geloven dat goede leerlingbegeleiding en goed onderwijs staan en vallen bij de mensen die dit verzorgen. Gemotiveerde studenten en ervaren begeleiders vormen in onze ervaring een ideaal team om leerlingen succesvol te helpen en te motiveren. Door in kleine groepen te werken en in alle gevallen te zorgen voor voldoende diversiteit aan kennis (alfa en bèta), bieden wij hoogwaardige begeleiding aan leerlingen van middelbare scholen. Wij selecteren onze medewerkers zorgvuldig op kennis maar ook op sociale- en didactische vaardigheden. Daarnaast trainen wij onze studenten zelf extra op het gebied van didactiek. Want ieder kind is anders en goede begeleiding is maatwerk.

Laagdrempelig, betaalbaar en sociaal

Afhankelijk van de wensen van scholen en ouders zijn wij in staat lage tarieven te rekenen die een stuk goedkoper zijn dan bij de meeste andere aanbieders. In samenwerking met school en particuliere fondsen willen wij altijd zoeken naar manieren om minder draagkrachtige ouders financieel te compenseren. Op deze manier zijn onze diensten niet alleen kwalitatief goed, maar ook laagdrempelig, betaalbaar en sociaal.

Betrokken bij school

Nauwe samenwerking met school vinden wij van groot belang voor de ontwikkeling van leerlingen die bij ons huiswerkbegeleiding krijgen. Wij sluiten in ons aanbod altijd aan bij de werkwijze en visie van school, om discrepantie in werkwijze of methode te voorkomen en resultaten van leerlingen te optimaliseren. Naast huiswerkbegeleiding helpen wij school graag ook met andere diensten. Door onze flexibele medewerkers kunnen wij tal van werkzaamheden incidenteel, tijdelijk of structureel uitvoeren.