Waarom Klasse-Educatie?

bijles, trainingen, huiswerkbegeleidingKlasse-Educatie wil als onderwijsinstituut leerlingen van middelbare scholen helpen om hun schoolprestaties te verbeteren. Wij werken met gedreven, enthousiaste studenten van de Universiteit Utrecht en professionals die hart hebben voor onderwijs. Kwaliteit van onderwijs, continuïteit en flexibiliteit staan bij ons voorop. Deze kernwaarden komen terug in ons aanbod voor scholen, ouders en leerlingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze diensten betaalbaar en laagdrempelig te houden. Goede ondersteuning bij onderwijs hoort immers voor iedereen bereikbaar te zijn.

Naast onze werkzaamheden op diverse scholen bieden wij ook individuele bijlessen in alle schoolvakken in de regio Utrecht. De individuele bijlessen zijn bedoeld voor scholieren van de niveaus: vmbo, havo, atheneum en gymnasium, maar ook voor (jong) volwassenen op het MBO en (afhankelijk van het onderwerp) tevens op het HBO.

Scholen en andere leerinstellingen die geïnteresseerd zijn in ons aanbod zijn van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.