Onze mensen

Bernard Dorr MA. (1988) is eerstegraads docent geschiedenis. Bernard is actief bij de huiswerkbegeleiding op scholen.

Bram Kapé (1996) studeert scheikunde aan de Universiteit Utrecht. Bram geeft individuele bijles in diverse bètavakken.

Chantal de Ruyter (1993) studeert kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Chantal helpt bij de huiswerkbegeleiding en ze geeft bijlessen op het Gerrit Rietveld College en St. Gregorius College.

Daan Dolmans MA. (1986) studeerde bestuur- en organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht (2010) en politicologie aan de Universiteit van Stellenbosch, Zuid-Afrika (2008). Na zijn studie werkte hij voor de KNAW en de Universiteit Utrecht aan een onderzoeksproject over armoedebestrijding door microfinanciering. Met de oprichting van Klasse-Educatie in 2012 wil Daan bijdragen aan betere onderwijsresultaten op middelbare scholen.

Damaris Wieles (1996) studeert psychologie aan de Universiteit Utrecht. Damaris assisteert bij de huiswerkbegeleiding en geeft daarnaast regelmatig bijles in o.a. wiskunde.

Elsemiek Piepers (1995) studeert Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft ruime ervaring met het geven van huiswerkbegeleiding. 

Geert van Woerden, MA. (1983) studeerde sociale geografie aan de universiteit Utrecht (2007). Tijdens zijn studie was hij actief in de internationale studievereniging EGEA en studentenvereniging SSR-NU. Door werk als communicatiemedewerker bij de Universiteit Utrecht, een stage op een middelbare school en zijn  afstudeerstage bij een adviesbureau heeft hij in deze periode veel vaardigheden opgedaan. Via het management traineeprogramma ‘Talent in Huis’ van de woningcorporaties ging Geert werken als beleidsadviseur bij Haag wonen (2008). Met Klasse-Educatie wil Geert een zichtbare en zinvolle bijdrage leveren aan het onderwijs.

Iris van Elst (1994) studeert psychologie aan de universiteit van Utrecht. Iris heeft ruime ervaring met de verzorging van huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Iris is vooral bedreven in bèta-vakken zoals wiskunde en natuurkunde.

Laura Stam (1992) geeft huiswerkbegeleiding op het St. Gregorius College in Utrecht. Daarnaast heeft zij bijles gegeven in verschillende vakken, meestal bij leerlingen thuis. Laura heeft afgelopen zomer de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid afgerond. Dit jaar doet zij haar Master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht welke ze waarschijnlijk volgend jaar zal afronden. Daarnaast zit Laura in het bestuur van de Rode Kruis Studentendesk Utrecht. Hier geeft zij juridisch advies vanuit de Vereniging Rechtshulp en Bemiddeling en schrijf ze artikelen voor de Juncto (het tijdschrift van het departement Rechtsgeleerdheid in Utrecht). In haar vrije tijd speelt Laura veel Hockey.

Onno Dickhoff (1997) studeert rechten aan het Utrecht Law College (UU). Onno geeft o.a. bijles Engels en assisteert regelmatig bij de huiswerkbegeleiding.

René Witteveen (1989) is afgestudeerd als historicus. René is ervaren met het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast geeft hij examentrainingen Engels.

Renske de Heuvel (1994) studeert Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb gekozen voor de richting Arbeids- en Organisatie psychologie met de combinatie Sociale Psychologie. Uiteindelijk wil ik training geven aan werkteams binnen organisaties om hun efficiëntie te vergroten. Hierbij moet ik mensen een andere werkwijze, vaardigheid of competentie aanleren. Om alvast ervaring op te doen in de praktijk, geef ik graag huiswerkbegeleiding en bijles. Hierbij krijg ik voldoening uit werk als ik een scholier een andere manier van kennis tot zich nemen kan aanleren, zonder dat ik de antwoorden voorkauw. Ik ben dus een gemotiveerde studente die erg behulpzaam is ingesteld en dit graag aan anderen overbrengen.

Simone Borggreve (1993) zit in haar tweede jaar van Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te zwemmen, te reizen en op het terras te zitten. Bijles en huiswerkbegeleiding geven vindt Simone leuk omdat ze leerlingen graag meer plezier wil geven in het leren. Simone is zelf nooit met tegenzin naar school gegaan en wil haar enthousiasme graag overbrengen.

Vivian Straver (1997) studeert taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Vivian geeft bijles in verschillende vakken en helpt bij de dagelijkse huiswerkbegeleiding op het Gerrit Rietveld College.