Huiswerkbegeleiding op het St-Gregorius College

Bijles en Huiswerkbegeleiding Gregorius College

Sinds een aantal jaren organiseert Klasse-Educatie huiswerkbegeleiding* op het St-Gregorius College. Leerlingen die moeite hebben met het plannen, zich moeilijk kunnen concentreren of extra hulp nodig hebben bij het maken van huiswerk of leerwerk krijgen van ons de nodige ondersteuning en begeleiding.

Met bedreven studenten van de Universiteit Utrecht en ervaren begeleiders, zorgen wij dat er altijd voldoende professionele hulp voor vmbo-, havo- en vwo-scholieren klaarstaat. Er hangt in de lokalen een prettige werksfeer, waar iedereen productief zijn opgaven kan maken en toetsen kan leren.

Iedere middag na het zevende lesuur, van 15:20 tot 18:05 zijn wij aan de Van Asch van Wijckskade  aanwezig om leerlingen te begeleiden bij het maken van huiswerk.

Hiernaast bieden wij de mogelijkheid van individuele bijlessen, voor leerlingen die moeite hebben met een specifiek vak.

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken voor het intakegesprek.

Voor het schooljaar 2020/2021 gelden de volgende tarieven**:

Bij 1 dag per week: €80,- per maand

Bij 2 dagen per week: €130,- per maand

Bij 3 dagen per week: €170,- per maand

Bij 4 dagen per week: €190,- per maand

Huiswerkbegeleiding St-Gregorius College

    NB: minder dan 2 dagen per week is ongeschikt bij nieuwe inschrijvingen

*Huiswerkbegeleiding wordt elke schoolweek aangeboden van maandag tot en met vrijdag.
De begeleiding vindt plaats op school, na de reguliere lesuren tussen 15:20 en 18:05 uur.

**Bij genoemde tarieven is reeds rekening gehouden met vakantiedagen gedurende het schooljaar. Zodoende wordt voor iedere maand een gelijk bedrag gerekend. Enige uitzondering hierop is de zomervakantie (juli en augustus), dan zijn wij gesloten en is er geen schoolwerk voorhanden. Voor de huiswerkbegeleiding gelden alleen bovenstaande tarieven. Wij brengen nooit ‘verborgen kosten’ in rekening.