Huiswerkbegeleiding St-Gregorius College

Sinds een aantal jaren organiseert Klasse-Educatie huiswerkbegeleiding* op het St-Gregorius College. Leerlingen die moeite hebben met het plannen, zich moeilijk kunnen concentreren of extra hulp nodig hebben bij het maken van huiswerk krijgen de hulp die ze nodig hebben.

Door bedreven studenten van de Universiteit Utrecht in te zetten, zorgen wij dat er altijd voldoende professionele hulp voor de vmbo, havo en vwo-scholier klaar staat. Er hangt in de lokalen een prettige werksfeer, waar iedereen productief zijn opgaven kan maken en toetsen kan leren.

Iedere middag na het zevende lesuur, van 15:20 tot 18:05 zijn wij aan de Van Asch van Wijckskade aanwezig om leerlingen te begeleiden bij het maken van huiswerk.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van individuele bijlessen, voor leerlingen die moeite hebben met een specifiek vak.

Inschrijven is nu mogelijk via het inschrijfformulier. Wanneer u alvast vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Voor het schooljaar 2019/2020 gelden de volgende tarieven**:

Bij 1 dag per week: €80,- per maand

Bij 2 dagen per week: €130,- per maand

Bij 3 dagen per week: €170,- per maand

Bij 4 dagen per week: €190,- per maand

*Huiswerkbegeleiding wordt elke schoolweek aangeboden van maandag tot en met vrijdag.
De begeleiding vindt plaats op school, na de reguliere lesuren tussen 15:20 uur en 18:00 uur.

**Bij genoemde tarieven is reeds rekening gehouden met vakantiedagen gedurende het schooljaar. Zodoende wordt voor iedere maand een gelijk bedrag gerekend. Enige uitzondering hierop is de zomervakantie (juli en augustus), dan is er immers geen schoolwerk voorhanden.